OMG !!!!!!!!!!!!!




Kevin Jonas
and his new wife Danielle, both eager to be parents, are planning to have a baby, a friend told The Sydney Herald: 'They’re planning to start a family very soon and it could even be a honeymoon pregnancy.

They’re basically putting it in God’s hands and even though they’re young, they are both ready to start having children.' Do YOU think Kevin would be a good father at age 22?


Kevin kommer kanske bli pappa redan nästa år ?:)
Jag tror verkligen att han skulle bli en GRYM PAPPA!


Taylor <3 Taylor


Är inte det här för gulligt ? Taylor Swift och Taylor Lautner making out :D


Finlands Massakern





Gott Nytt År!

Fin film sara :) love you.

Hej. Ikväll ska jag vara med Sara och vi får se vad vi gör och vem vi firar med. Ska bara säga att 2009 har nog varit det bästa året hitils. Eller nästbästa. Sommaren har varit helt otrolig , skolan har gått bättre än förväntat och alla gamla vänner och även nya vänner säger bara JAG ÄLSKAR ER! Gott nytt år och även gott ny 2010! :) bara 2 år kvar att leva .. eller ?


Saras grymma film :)


Utgång

Tjenare :) har tränat och är klar nu för utgång. Sara är här och vi ska hitta på något kul, kvällen  slutar väl på donken as usual. Byebye.


BOOOOOORING

Gud så tråkig jag är! och har dessutom.. länge sen jag hade såhär tråkigt. Julia har gått för en timma sen och har träning om typ en timma så det är ju bra! hehe vill ni veta varför jag är tråkig ? :D kolla klippet här nedanför .. HAHAHA!


Tobbe .. så skön.


Rose Garden


Rose Garden - NJ&TA
Låten är om hans förra flickvän som heter Maya.
Jag trodde först att det var om Selena, men det var det inte..
( till sara )


Charlie Bit My Finger - Again

Orginalet



Hahahah värt att kolla på alla :D
Roligast är nog 15 years later
eller Scott Whyte - Charlie Bit Me


Kevin Jonas



Kevin Jonas i populära bandet Jonas Brothers gifte sig nyligen. Men allt var inte som han hade tänkt sig. Foto: All over press

Jonas Brothers-stjärnan väntade på sex – helt förgäves

Bara dagar efter det att Jonas Brothers-stjärnan Kevin Jonas nyligen gifte sig, efter att fram tills dess varit oskuld, förvånade han sina fans, skriver Huffingtonpost.
- Efter att vi hade gjort det var det typ ”Var det bara det?”
Frågan var om hans nyblivna fru höll med om detta.
Och det ska hon tydligen ha gjort.
- Det var vad hon också sa, säger han.
Den som väntar på nåt gott… Väntar ibland för länge…

Källa: Linesvinesandtryingtimes.se


Grattis Kevin <3

hej! Sitter nu här med julia och vi gör ingenting, förutom att vi är inne på datan. Igår kväll gjorde vi inget speciellt faktiskt, men självklart slutade kvällen på DONKEN.. Ikväll har jag träning och vid nio tiden ska jag träffa Sara. Har helt glömt bort att säga grattis till Kevin som gifte sig ( lägger in bröllops bilder ) hihi. Nu börjar jag bli lite hungrig så jag ska ta mig en macka nu. Hejdå :)






Ser ut att ha varit ett lyckat bröllop :)

God Morgon

Godmorgon! Skrev precis ett inlägg om kvällen men råkade trycka på en knapp SÅ ALLT RADERADES! så jävla irreterande! Så nu orkar inte jag skriva så mycket. Men igår så var jag med sara och vi var med Albin och hans kompis Kevin. Sen gick dem och vi träffade på några andra kompisar. Sen drog vi vidare till donken, som vanligt. Vi kommer bli så tjocka :D Idag ska jag vara med Julia. Vi hittar på något kul och senare idag så har jag Match mot älvsjö AIK i liljeholmshallen, typ vid 6 tiden. Så det är najs. Men vi hörs, ska nog väcka sarisen snart. Pöss



" Lets have the time of our lives
Like there's no one else around "


Miley Cyrus


ingen träning

ja som sagt, ingen träning :) så nu bar det av ut för mig och sara! hihi jag har lockat mitt hår :) as usual nu för tiden, fick som sagt en locktång i julklapp :D


Time to göra sig i ordning

Hej! Nu ska sara och jag äta och sen göra oss i ordning. Så vi hörs senare , antingen innan träningen eller förmodligen imorgon :) puss och hej!


Sälen Bilder




Hahaha vi hade ingen julgran så jag klädde mitt kamera stativ med lite pynt:)



Julbordet





Lite av julklapparna.
I kuvertet låg det pengar
och i väskan under låg det många andra julklappar :D


Min kusins data ( hon fick i julklapp )


Skitsnygga örhängen jag fick av min kusin :)

Det var nog det mesta av bilderna, använde tyvär inte kameran så mycket :( menmen..


Förlåt för dålig uppdatering

hejhej! eller godmorgon rättare sagt, vaknade precis. Igår så gjorde sara och jag inget speciellt, eller vi var hemma hos elin med hela gänget och hade trevligt. Sen åkte vi hem. På kvällen lockade jag heeeeeeeela saras hår och det vart skit fint och vi tog lite bilder o så, slänger upp en. Idag har vi ingenting för oss, förutom att vi ska på träning och sen kanske ut ikväll, vi får se. Skriver ett till inlägg då jag samtidigt lägger upp bilderna från sälen. byebye!


RESULTATET



Det är brunare än det ser ut, det är bara kamerans blixt som gör att det ser lite rött ut.


Kolla på filmen!


Home sweet home

Hej :) är hemma nu! eller kom hem igår, men hann inte att uppdatera! Imorgon eller på måndag lägger jag nog in bilderna från sälen. Säger bara att det har varit jätte mysigt där uppe med julafton, skidor osv. Nu håller jag och sara på med en hemlig grej! Ni kommer bli väldigt överraskade. Lägger upp bilder snart! Puss och hej.




Sälen

Hejdå! Vi hörs om en vecka, ska försöka få tag på en dator men det kommer inte gå tror jag! Så vi hörs nästavecka! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR .. hihi! Nu bar det av till sälen, baradadadadaaa!


Skidbackarna i sälen :D



Sleepy Ronya

Godnatt :) Bjuder på ett roligt klipp, haha!


home sweet home

Jepp, nu är jag hemma ochs ka packa fast klockan är 12. Vi har fått våran nya bil nu och renee säger att den är skitfin :D Hihi. Men iaf, nu till ikväll. Hade så sjuuuuuukt kul verkligen. Orkar inte förklara hela kvällen men det var jätte mysigt iallafall. Lägger in bilderna och sen säger jag väl godnatt i ett annat inlägg:) -






Orkar inte mer nu :) det får bli allt! puss och hej! hörs kanske imorn!


Knäck

LOV SÄGER JAG BARA! Hehe, nu är vi alla typ hemma hos elin och bakar knäck och lyssnar på Send it on julversionen, grym! Vi bakar tills ikväll, kan inte vänta! Hejdå hörs senare :)


Just nu är jag med dem här sötnosarna! :)



Can't Have You


Måste vara det underbaraste uppträdandet någonsin, kolla bara början! <3


JULLOV!

hejhej:) nu fick jag två presenter av mamma imorse. En jätte fin paljett klänning och ett par tights som jag har på mig nu för avslutningen, julfirandet idag efter skolan och hannas middag. Ja så jag lägger in en bild på den. Jag ska vara i kyrkan om 30 minuter typ och bor 5 min ifrån så det är chill nu. Puss och hej ( skriver nog inte förns ikväll )





Fin va ? :)

Snöbollskrig m.m

Säger bara fy fan vad kul vi hade idag! Vi åkte först pulka o så och sen så började hela grejen .. snöbollskriget!  Det var killarna mot tjejerna och jag blev mulad typ minst 100 gånger, kallt och plågsamt vare , men kul:D Men självklart mulade jag andra också. Sen när Benji, Agnes, Lina och Emelie stack så var jag Ari Adde Maj Elin Nedt Sebbe och Ulf kvar. Vi hade ett litet snöbollskrig först tills vi gick till vårbacken som jag kallar det ( det är en skitbrant backe ) som vi åkte ner för o så. Det var omöjligt att komma upp, försökte i 20 minuter typ och bara gled ner och ner igen på mage medans elin och maj var uppe och puttade ner alla som kom upp:P Sen köpte vi julmust och ulf lite godis och sen gick jag och elin hem till elin och kollade på harry potter halvblodsprinsen och myste lite. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här!

Lite kort förklaring hur kvällen såg ut, det var mycket roligare än vad det låter! Imorn har jag julavslutning och Agnes&Stina ska sjunga , Leo kommer antagligen också vara med så det kommer jag filma och lägger in imorgon! Imorn ska vi även fira hannas födelsedag och fira jul med my friends och på lördag bär det av till SÄLEN! Så godnatt på er nu!


Snö är kallt och jobbigt! Men när man är väl varmt klädd finns det inget roligare än SNÖ :D


Nya bilder on the phone


Sant





gulligaste någonsin


<3


Julklappar

Hejhej :) har nu kommit precis hem från stan och har handlat julklappar. Sitter nu och äter mat och det vara anledningen till att jag åkte hem tidigare än dem andra. Ikväll eller senare rättare sagt ska jag och några till åka pulka och snöbollskrig o sånt på reimers! TREVLANS. Ska chilla lite nu och sen drar jag , puss och hej!


Bild jag tog i somras i sälen.


Städtime in school

tjenare :) Ska dra snart. Vaknade redan vid halv tio fast jag ville vakna halv elva men låg uppe och kollade på TV så det var najs. Kan inte fatta att det är JULLOV IMORGON! Men idag iaf så ska jag och några kompisar gå och handla julklappar till varandra och födelsedags present till Hanna som fyllde 15 den 15:de december, grattis igen hunny! Men vi hörs senare kram


Erkänn att dem är grymma live?  Kolla 0:42 säger bara HETT! <3


Träningsmatch

Vi vann mot pojkarna, lite pinsamt men vi vann endå. Träningen efter det gick helt okej. Sen kom jag hem, åt lite och sen somnade jag typ framför tvn i 40 minuter och nu är jag skit trött. Så jag ska gå och lägga mig nu och börjar tolv imorgon, kommer soooova så gött :) så godnatt på er så hörs vi imorn! <3



turné 2010!

JB SKA HA VÄRLDSTURNÉ 2010! kommer dem inte till sverige blir det en utomlands resa igen, jippie! <3

:'(


When you look me in the eyes - Jonas Brothers
Paris Bercy 26/11 <3 Memory forever
Om ni kollar noga så håller folk upp papper från publiken
Det var några tjejer som delade ut dem och sa att vi skulle
hålla upp dem på When you look me in the eyes.
Har fortfarande kvar min och slänger den aaaldrig! :)

Förlåt att det blir för mycket JB ibland , men min header säger ju bara att det måste vara lite mer JB än vanligt in this blog så det är bara att Acceptera!


I got a feeling

Om dem gör en cover på den här lovar jag att det kommer bli den bästa covern som någonsin har skapats! Hör bara joe's röst, helt jävla otroligt! Klippet här nedanför var ej i paris utan i Nashville men det var bra kvalité på ljudet och så men lägger in en från Paris också så ni får veta hur det var för mig agnes och sara! Helt jävla amazing! Älskar joe's OH i början av Nashville konserten, när han dansar i ljuset. Kan inte vänta till nästa KONSERT!


Nashville I got a feelin'


Paris helt jävla amazing! Kan fortfarande inte fatta att jag var där och såg just DET HÄR!


Match

Tjenare! säger bara YES! Sista skoldagen idag. Juste Fick VG i spanska fysik och kemi! Fast på kemin var jag 2,5 poäng från MVG, lite synd tycker jag! Men här sitter jag nu och dricker lite julmust och äter köttbullar, haha! Idag har jag match mot p98, skratta inte dem är faktiskt bra men om vi förlorar mot dem så kommer jag aldrig kunna förlåta mig själv. Lägger in en låt från GLEE som är grymt  bra , bild och sen måste jag fixa mig! PÖSS





Glee - Its my life


Godnatt!

Förlåt för ingen uppdatering! Men har varit upptagen hela dagen idag. Först skola och sen värsta snö dagen med ulf adde noel sebbe nedt elin lina maj och agnes! Sjukt kul hade vi också. Så därför har jag inte uppdaterat. Imorgon är sista dagen i skolan typ med lektioner för på torsdag har vi städdag och börjar 12 och sen på fredag avslutning i kyrkan. På lördag åker jag till kära sälen! Längtar som fan.. så då kommer jag inte uppdatera på en vecka! Men hörs imorgon. GODNATT!




Grym låt med GLEE!


Emily Harder - Who I Am

Hola! Har varit och tränat nu och fick dock ej våra overaller! man får ju damp på bajs salming som inte kan skicka dem i god tid och skyller det på ett kinsesikt grej att dem ej kommer i tid. PANIK! Aja hoppas vi får dem nästa vecka iaf, eller på onsdag. ska iaf duscha nu och sen plugga lite spanska. GODNATT! <3


Avgudar verkligen den här tjejen! hon är så sjukt grym och ett JB fan dessutom.
Emily Harder - Who I Am ( Nick Jonas låt )


Träning

tjenare :) sitter nu och äter spagetti med köttfärs sås ( mums ) och är inne på youtube&facebook. Trevlans. Ska träna om en halvtimma, tyvär ingen joggning ikväll ( för halt o så ) men vi ska få våra overaller, JIPPIE! dem är skit snygga. Men nu måste jag rappa på lite så hörs efter träningen pözz


My new jogging shoes:)

Goodnight

Pay it forward slut och nu är jag trött som f*n! Hörs imorgon. GODNATT !


Mina bebisar! Saknar när dem var såhär, inga skrikande galna fans,
när det bara var fåtal som visste om dem! Önskar att det forfarande var så ..

Pay it forward

Kollar på Pay it forward på 5:an som började för en halvtimma sen! Du måste kolla. Det är en sån grym och sorgligaste filmen nånsin! Efter det ska jag sova, så godnatt!

Joggning

Jepp, har varit ute och joggat nu i ungefär 20 minuter runt tanto. Ganska jobbigt men skönt. Har nu lagt upp lite filmer på youtube som jag gjorde idag på Sophi och renee! Så jag slänger upp dem sen måste jag duscha , göra lite fys och sen going to BED! puss




Jepp, det är dem! inte så bra filmat men kul var det.

Bilder del 1





Bilder på dem jag tog :)


"Fotostudio" in my room

Hola :) Igår kväll så gjorde sara och jag inte så mycket , promenad, köpte lite godis och sen drog hem och kollade på Flashforward och Glee. Så det var riktigt mysigt! Idag har jag handlat lite julklappar till Mamma, Pappa och Renee. Sen köpte jag också ett par joggingskor för bara 300 spänn, så sjukt billigt ( dem andra kostade runt 700-900:- ) så jag tjänade på det.

Idag dessutom har jag tagit massor av bilder på Sophi och Renee, har som sagt fått ett kamerastativ och så har jag en vit vägg i mitt rum så det blir en liten " fotostudio " haha! Nu måste jag dra, äta lite och sen drar jag nog ut och joggar en snabbis. puss och hej leverpastej!

Bilder från idag kommer i ett senare inlägg!


Lite bilder tagna med min Kamera











Outfit för ikväll


fråga inte vad jag gör med min mun :D
Allt jag har på mig - Gina Tricot :)


Bad

tjenare! Har nu badat skumbad, sminkat mig , så nu e jag klar! Fast det fattas någonting , hmm ? Jo juste, sara! Hon får väl skynda eller sega, hon får bestämma själv. Men vi ska iaf ut och göra nåt. Så vi hörs senare ikväll eller imorgon! puss och hej leverpastej!


Mysigt va ? haha skummet ser helt CP ut för jag hade " lekt " lite med det !

Joggning

Hejhej! Jag har precis varit ute och joggat med min syrra. Vi joggade runt tanto typ 8 gånger, lite jobbigt. Men iallafall, just nu sitter jag och äter och lyssnar på när Calle sjunger vinnarlåten, han var verkligen sjukt grym han också. Ska vara med sara ikväll så vi hittar väl på något kul kul! Men nu måste jag äta klart och sen hoppa in i duschen. tjarå!


Han var nästan bättre än erik på just den här låten ? eller ?


Godnatt :)

Godnatt på er, är jätte trött nu . Ikväll så har vi varit på MUK med Julia ( som sleepar over ), Jaqueline, Pontus, Alex, Mia, Niklas, Jonte, Fred, John, Anton , Felix. och säkert någon till. Det var ganska kul faktiskt , hehe! Är nöjd med min fredagkväll och hoppas jag blir desamma om imorgon. Så vi hörs då, Godnatt!


Julia and Ronya goes .. ehm .. WEIRD! - Somras

Erik vann idol! JIPPIE!

Är skit glad för hans skull, han var verkligen värd att vinna! lyssna här nedanför på vinnarlåten, grym!


Jaqe & Julia

tjenare :) sitter och kollar på hogan knows best och äter mat. Julia är påväg hit och ska göra en inbakad fläta på mig, och sen ska vi ut med jaqie. lägger in en GRYM GRYM LÅT och sen loggar ut och gör mig i ordning. adíos.


GRYM KILLE !

Som ni såg några inlägg ner så la jag in ett sjukt bra klipp på en kille som sjunger och är så grymt bra! här kommer två andra klipp med honom!


Glee


Miley Cyrus and Nick Jonas - Before The Storm


Powernap

hejhej! Najsig dag idag säger jag bara! Så himla skönt att alla prov för den här terminen är slut och dessutom lov nästa vecka JIPPIE! Ska ta en powernap nu och sen så får jag se vad som händer i kväll! hörs sen puss.




Glee

Godnatt på er! Har precis kollat på glee, lika bra som alltid, snacka om att det var det bästa uppträdandet dem gjort hitils under serien :O fast nej, de bästa är nog Single ladies ( värt att kolla på här nere )




Somebody to love ( som var ikväll , bästa på länge )


Single Ladies som slår allt :D


OMG! KOLLA!

Seriöst kolla vilket jävla jobb han måste gjort! Gud så BRA han sjunger och klippt ihop o allt. Kolla säger jag bara!



Ett måste!

haha lite gammal video , men det är ett måste! jag måste lägga in den! Kolla på joes hår ? haha!


Mammas Pojkar

Hejhej! kollar på Mammas Pojkar, och det är final (spännande). Jaqie gick precis och vi har inte gjort så mycket, gått runt snackat o så. Lägger in några inlägg, GODNATT!



Use Somebody - Kings of leon


Träffa Jaqie

hej :) nu har jag gjort 100 situps och 10 benlyft. Jag har även badat, fixat håret och målat naglarna :D hehe! Kan inte vänta tills Mammas Pojkar och Glee börjar, det är som sagt final i mammas pojkar så de e ju kul. ska träffa JAQE nu så vi hörs sen ;)


My little bebi! Han får inte bli äldre!

Bada

ja men hejsan :) Har pluggat med Maria typ hela dagen på ett föredrag vi ska ha imorgon yeii! fick VG på kemi provet , JIPPIE! och fysik provet gick helt okej faktiskt, hoppas på ett VG. Har inget att plugga på för första gången på länge så det känns ju skönt. Håller på värmer upp ett bad så need to hurry! Men slänger in en bild på linas piercing och sen så måste jag dra! uppdaterar lite till sen godnatt. puss!


Oj så suddigt! Men enda bilden jag hann ta
men den är så sjukt mycket finare i verkligheten!




Kiss me thru the Phone


goodbye

GODNATT PÅ RIKTIGT NU! blev bara tvungen att lägga
in en sån jävla bra låt som jag precis har hittat. ENJOY!



Träning + Plugg

Gud förlåt för ingen uppdatering idag! Bara 1 inlägg, katastrof! Hehe .. men anledningen till varför är för att jag har pluggat typ hela dagen och haft träning. Så förlåt verkligen. Idag tog LINA NAVELPIERCING! Kan inte vänta tills jag får se den , hihi. Imorgon Fysik Prov och på Fredag Lucia :) Najsnajs. Bara 2 veckor kvar till JULLOV! Godnatt


Som sagt, jag och några till ÄLSKAR Owl City - Fireflies och
lyssna bara på den här Covern. Jäkligt bra jobb av Ahmir :)


" So won't you take a breath, just take a breath "

Godmorgon! Sitter och lyssnar på lite musik nu , vaknade extra tidigt för att plugga så efter det här inlägget ska jag fortsätta :) Så vi hörs senare ikväll,  tror jag inte tränar eftersom att jag har prov imorgon :O så puss&hej



Nicks bästa solon han sjungt :) Håller självklart med!


Godnatt på er!

Godnatt! Har pluggat typ hela kvällen men fortfarande
inte helt klar! Hös imorgon. puss och hej leverpastej!




Westlife - What about now


HAHAHA KOLLA HELA! bäst efter halva.


Taylor still loves Joe?

PLUGG TIME! sorry hinner inte skriva,
men lägger in en kort video som är väldigt bra gjord :P
hehe! skriver kanske senare ikväll puss


Home from TRAINING

GODNATT! ska bara vara uppe och plugga.
Träningen gick bra med min nya klubba , älskar den! Hörs imorrn! <3


måste bjuda mer på mig själv som sagt :P


Bland dem finaste låtarna som finns
Justin Bieber - Where are you now


Träning

hejhej :) har pluggat och sovit lite, så nu är jag vaken! Träningen börjar typ kvart i sju, ska inte jogga för jag ska plugga mer. Så vi hörs efter träningen puss <3

If I let you go - Westlife


Dec 7 2009

Hehe, hann skriva ett inlägg på morgonen visst. Godmorgon! Gud jag som trodde man skulle vara  i skanstull vid åtta tiden men det visar sig att man ska vara DÄR halv nio :P Så det är najs. Nu sitter jag och lyssnar på en grym låt och äter frukost samtidigt. Tänkte bara lägga in bilder från Nick's Photoshot till hans nya album som kommer ut snart. Så här kommer dem ;)


Ett collage som jag AVGUDAR.












Gud så söt han är! Han får inte växa mer nu, vänta på mig NICK!


Julstämning in my room

hejhej! eller godnatt rättare sagt. Har pluggat kemi nu och ska ligga uppe och läsa historia, eller fortsätta på kemin. Imorgon så ska jag spela badminton på morgonen ( med klassen ) så jag får gå upp lite tidigare. Juste MIN MOBIL ÄR EJ PAJ LÄNGRE.. pappa lagade den WIHO! Hörs imorgon, om jag inte ska plugga jätte mycket och har träning som sagt. Men annars skriver jag senare imorn kväll. puss o godnatt


Mysigt va? Ni kanske inte ser tomtarna, men såhär ser det just ut nu vid mitt skrivbord med datorn :D

Stjärnan i mitt fönster :)


Tomtarna är bara för söta right ?


Konfaträff

Tjenare , har kommit hem från första konfa träffen. Det var ganska kul, och man kände igen ganska många. Så ser fram emot sommaren 2010. Nu sitter jag här framför datorn , lyssnar på musik o så. Väntar på att maten ska bli klar sen, då jävlar ska det pluggelipluggas! Så vi hörs after the food, eller senare. pözz


Jonas Brothers - Games


Music

När jag var liten var jag CRAZY in this song! Lyssna på den, haha!


Ny klubba..

Vi förlorade tyvär :/ 6-2. Men vi körde endå ganska bra, lite stressade bara. Nu har jag precis duschat och innan jag kom hem var jag på globen och köpte en .... NY INNEBANDY KLUBBA! Jippie, den är jätte fin, hehe så den passar mig (a). Ska börja fixa mig nu, äta o så. Ska på Konfaträff idag så jag need to hurry up! see you later alligator.




Det här är min nya innebandyklubba :)


Sverige Vann!

Hejhej! Måste bara säga att SVERIGE äger på. Dem vann över norge med 17-3 :O Det är jäkligt mycket. Sitter nu och väntar på att klockan ska bli kvart över, ska dra då. Har Match! Så därför är jag uppe ganska tidigt. Men vi hörs efter matchen, ska uppdatera då, om jag inte måste plugga jätte mycket! PUSS


Bruna Julia och Vita Ronya som egentligen tyckte hon var brun :(


Here I Come Västerås

hejhej! I morse så hade jag match och det blev 5-4 till Vallentuna :( lite dåligt tycker ja. Men men. Nu ska jag snart dra, ska till västerås med Laget och se typ någon innebandy final Sverige mot ? haha. Igår kväll så var jag med Tuva, Philippa, Sara och några andra. Det var ganska kul. Men måste dra ! lägger in en bild och en låt. puss



Gud så fult, fattade inte att jag gick runt med tre hål vid låret :P


adíos

Förlåt för så mycket Jonas Brothers men är under en period när det inte finns något bättre, ( som vanligt dårå ) men just nu är det verkligen JB JB JB STUCK IN MY HEAD, så har det varit sen den 26/11 .. <3 saknar! Menmen är klar nu och väntar på att sara ska komma hit, sen drar vi ut! TJENAMORS!


Finns inget underbarare


Tror inte det finns någon bättre som sjunger så här bra LIVE dessutom..
Fast på tal om tror, så VET JAG att det inte finns någon bättre ;) <3
Låten kommer vid 0:37


When Nick Jonas Goes Crazy


Värt att kolla på! SKRATT ATTACK


Fast bara i början .. :P


HAHAHAH!



Hhahahahhahahaha!
Det här klippet är så jävla gulligt så det inte är sant. Det är under en livechat och då frågar ett fan JB om dem har några personliga användar ( t.ex myspace twitter ) och då svarar joe nej vi har inget sånt, inte twitter eller twatter eller vad det heter. ( Twat betyder då på engelska kvinnans könsorgan ) så nick och kevin verkligen AS GARVAR så dem måste ut ur bild..

Who I am

NEJ säger jag bara. Min mobil är typ paj! Hela mitt headset gick av och det sitter fast inuti där man laddar o så. Så jag kommer ej kunna ladda över bilder o så. Varken kommer kunna LADDA DEN. så när den dör så äre bara BYEBYE:( skit också.. men jag önskar mig en ny! Aja, nu sitter jag här och DROGAR NICK JONAS nya låt så JÄVLA GRYM. Men måste göra mig iordning, äta lite ! Ska ut med sara ikväll och vi ska träffa Philippa, Tuva och Nike tror jag hon heter. Så vi hörs lite senare!



Nick Jonas Who I am

Sweet dreams

Godnatt <3 ses imorgon puss

Finns det något sötare ?


Önske Lista

1. Pengar
2. Ipod Nano ( MörkLila/SkrikRosa/Grön )
3 Converse ( svarta/vita )
4. Eget Rum
5. Jonas Brothers grejer ( Skivor, Posters, Tröja o.s.v )
6. O.C Säsong 4 ETT MÅSTE!
7. Presentkort
8. Britney Spears Fantasy ( Parfym )
9 Många örhängen, helst stora.


Haha inte så jätte mycket men nu vet ni :) hoppas mamma pappa eller min syster läser det här ;D

Sorry

hejhej ;) dålig uppdatering igen im sorry! Har idag pluggat med Maria och Julia hemma hos maria, det var kul! Sen åkte julia och jag hem och Maria på träning. Nu så är julia och hämtar grejer ( hon ska sova över här ) så jag passade på att skriva! om 20 minuter så börjar GLEE, förälskad in the program. Uppdaterar lite mer nu, bilder, filmer osv. så vi hörs bye <3

You Raise Me Up

Gud  vad dum jag är mot er! Jag uppdaterar inte så ofta längre, förlåt verkligen! Men jag har så mycket att göra, har skrivit redan 2 recensioner ikväll, pluggat lite historia, kollat på träningen, kollat när P95 spelat match, träffat Benny Feng som spelade match mot en 35 åring och vann, såg Idol Marcus och fick typ damp.. haha ganska mkt för bara en kväll. Men jag måste sova ( förlåt .. ). Sitter typ och halv gråter till en låt som jag avgudade som liten, verkligen värd att lyssna på: You raise me up - Westlife. Godnatt


Gud så ful , men måste ju bjuda lite på mig själv. Jag " vandrade " i fjällen och träffade på en jätte stor uggla som flög typ en meter från mig. Gud så läskigt de va!


Godnatt

Godnatt på er :) Ska lägga mig och plugga lite kemi tror ja. Har skrivit recension ikväll och lite annat. Syns imorgon, skriver nog kanske på morgonen för jag har sovmorgon! godnatt på er <3




Det här är mina nya örhängen som jag kallar för : Jonas .. :$


Taylor Swift


Tycker fortfarande lite synd om Taylor Swift efter det som Joe Jonas gjorde mot henne. Kolla vid 01:13 typ, man ser att hon verkligen inte vill prata om det och hon verkar vara nära på gråta. iallafall enligt mig :P


No happy ending ..

haha har inte pluggat ett piss! Skärpning! nu ska jag dra från datorn ( lovar ) haha! så HEJDÅ :D

Någon som kommer ihåg den här låten :) ?


Julmust, mums!

hemma nu och ska plugga som fan idag, kommer få sämst på matte provet så det förvånar mig inte om jag får göra om. På Svenska Testet hoppas jag att jag fick ganska bra, svarade på alla förutom en. Menmen, nu sitter jag här och tjockar mig med min julmust ( som kostade 1,50 :-  på VIVO idag ) så alla i högalid var typ på vivo kaos. Men nu ska jag in i plugghästarnas värld! bye syns senare


JONAS <3

RSS 2.0