NY BLOGG


Made by me!

Japp ny blogg. Då jag skriver mer om mina idoler, skvaller osv ;) Hörs där!

Http://MakeAWave.blogg.se JUST click here

Heter så för att Demi och Joes nya låt heter så :P kom inte på något bättre.

Kändis träff

Hej! har inte orkat eller haft tid till att blogga men nu när jag är hemma och precis träffat GUSTAF SKARSGÅRD, JOEL KINNAMAN och MATIAS PADIN ( två sista från snabba cash ) Så vill jag lägga in bilder!!!!! Hahaha jag alice och sara fick verkligen damp, skrek och alice började gråta! Aja här kommer bilder


GAAAAAAAAAHHH!!!!!!!!!

Gullig



Ser man vem det är ? ;) hehehehehheeh! jo min söta mamma!

Likhet?


Första bilden min syster, andra min mamma och tredje jag .. :P Någon likhet från mammsen ? :)

Hola a todos

Som sagt, har inte uppdaterat ett skit känns det som. Har haft fullt upp med plugg :O Har 2 prov nu i veckan och två nästa -.- lixom fyra prov kvar innan sportlovet!!!!!!!!

Aja , ska lägga mig och plugga nu och sen sleepa! Puss och hej!


Hahahah! Gamla bilder jag hittade nu i en låda:P

Så jävla bra! Grät nästan


Sjukt bra gjort, Nick dör i videon , så jävla hemskt!

hahaha


Kolla balkongen , ser ut att falla ihop när som helst :O

JB <3

Tjenare ;) Har pluggat SO, Kemi, Svenska och Spanska såklart. Har gått ganska bra faktiskt. Lyssnar just nu på my boys och tar det lugnt. Ska träffa Sara senare ikväll och vi hittar på något KUL! Men nu måste jag äta något, har bara ätit en kanelbulle på hela dagen är lite hungrig som sagt. Tjenamors!


JB <3
Jonas Brothers och Justin Bieber

Demi Lovato


Kanske photoshopat men ser ganska troligt ut .. :(

ÄTA TIME

Yes , ska äta nu. Efter det ska jag och min pappa och lilla syster åka och spela lite badminton, måste spendera some time with my family ;) Sen efter det ska jag säkert ut till MUK eller träffa jaqueline.

Min mamma har typ precis fått facebook och hon tycker det är så coolt ( så mammor ) och skriver till mig hela tiden på chatten ( gulliiiiiga mamma ) haha kolla här:


Hhaahhaah sötis:D

Bjuder på ett klipp

innan jag går och lägger mig .. eller rättare sagt " lägger " mig.. hahaha älskar klippet.


Godnatt

Hej! Ska lägga mig nu. Tidigt jag vet, men det kommer inte bli tidigt. Kommer gå att lägga mig typ 1 .. ;) haha ska plugga som sagt. Men hejdå pöss




Glöm inte att kolla in Kategorier ;) Där finns allt ni vill veta

HAHAHA!

Sjukt bra gjort, ni måste kolla!! Dör vid 0:13 hahahahahahha.


Visibly Clear

Visibly Clear

Anonym : det är inte hudkräm, man ska skölja med vatten efteråt.

Svar: Ja jag vet, var bara lite otydlig, det är ju sånna där " stenar " i krämen så jag vet att det är som en hudkräm man masserar in och sen sköljer ;) svider som fan efter ett tag, aldrig att jag skulle gå runt med det tills det " smälter " in i huden ..

"NÅGRA" JONAS BILDER

This is why I love them .. <3











Fysik prov DONE!

jiho;) Provet gjort, gud vilken lättnad.. nemen juste två prov nästa vecka också -.- ORKAR INTE!??!?!

Aja, idag har jag varit med Sara och vi åkte till stan där hon köpte något brunschampo sen köpte vi lite godis ( får inte äta :( ) men gjorde det självklart endå. Imorgon ska jag icke göra något speciellt ska väl plugga ( EN FREDAG !? ) haha förstår inte hur jag orkar men men måste plugga. Ska plugga nu och sen ska jag sova. puss




Pixie Lott <3 Joe Jonas ?


Verkar som om att dem två dejtar nu förtiden ? Om rycktena är sanna , ingenaning men Joe har ju kört lite " lovebug " hit och dit så hoppas att hon stannar ifall dem nu dejtar ;)

Jonas rum

När jag får ett eget rum ( 2010 dårå ) driver inte , ska skaffa ett sånt här rum ! hahaha!


Blev sent ikväll

Japp , kommer säkert inte somna förns ett inatt heller så det blir tråkigt! Har ju prov imorgon och kommer säkert ha hjärnsläpp eller sova  :( Juste jag som sa att jag skulle få IG i historia .. fick VG :D hehehahahoho! Aja men nu så måste jag sova ! JAG MÅSTE! Puss och hej, godnatt.



Har 227 vänner på youtube och kolla vilka tre av dem är :D Hahah blev överlycklig idag när jag såg att taylor swift hade accepterat min fina vänförfrågan ;) Taylor lautner är säkert inte riktiga han och den andra killen är från en Tv serie ;)


Plugg

Fy fan ! Hatar att plugga. Och är skit trött eftersom att Sara och  jag har letat prao idag i princip hela dagen nästan. Vi har gått typ en mil ( har steg räknare på mobilen :D ) och är så sjukt trött nu. Ska plugga typ hela natten och typ 2 timmar med pappa nu. Får se om jag hinner skriva ett godnatt inlägg men isåfall GODNATT nu!



Selena / Demi

Haha sara om du läser det här så får du nu veta varför dem bråkar som fan nu. Dem bråkar om att Demi tycker att det inte är schyst mot Taylor Swift av att hon tänkte gå tillbaka till Taylor Lautner efter deras " break up " Sen är det också att deras vänskap har " brytits " .. så jag lägger upp en video som har gjorts av en grym tjej på youtube.


Grymaste LÅTEN!


Visibly Clear


Köpte den idag och ska se om den funkar. Det är en hudkräm som man smörjer in sig på dagen/kvällen för att få alla ens porer att försvinna och få renare hud. Ska prova typ en vecka och sen se om det är skillnad ;)
Köpte den för 70 kroner, billigt för en sån produkt. såg andra produkter vid hyllan för runt 150 ? haha

Pluggat som fan

Japp som sagt, har pluggat jätte mycket nu. Fysik Geografi och Spanska. Fysiken kan jag halft men ska inte träna imorgon så jag ska plugga ännu mer då. Har även vilat väldigt länge. Sov bara 4 timmar inatt om inte mindre så den där powernapen behövdes.

Ska ta ett bad nu och sen lägga mig och läsa lite fysik igen, haha nu låter det lite konstigt men idag tyckte jag att det var ganska kul att plugga ... weirdo. Aja men HEJDÅ!


Premunerar på den här snubben på youtube. Och jag avgudar hans Covrar , han gör dem så himla bra ! Lyssna bara på fireflies ( Det är han som är alla killarna, han har klippt skit bra , även han i bakgrunden också ;D )

Alltid Kevin

Som sagt förstår inte själv att jag kan säga det här men det är alltid, eller oftast Kevin som är utsatt för att vara den " fula " Jonas, han som inte kan sjunga och bara är som ett redskap för Jonas Brothers. Där har ni så J*vla fel ! Utan honom så skulle fan inte Jonas Brothers finnas för som sagt alla bröder måste ju vara samlade för att vara JB. Är så trött på att hela tiden läsa kommentarer på youtube att kevin är ful och suger :( Här har ni ett bevis på att han inte bara är grym och bästa gitarrspelaren i hela världen utan bra på sjunga också <3



Börjar fan gråta, så himla bra han är! Trodde inte att han sjöng såhär bra faktiskt. Och när jag hör den här verisionen så tänker jag på en grej som var så jävla lågt av ett fan. Hon höll en skylt där det stod: Nick you're cute, Joe you're hot and Kevin you're .. OKEY. Självklart såg ju Kevin den skylten och sa att han var van  .. :'/ ( vet allt genom en intervjuv )

Hola Amigos

Hej!

Idag ska jag plugga , plugga och plugga. Fy fan vad jag ska PLUGGA! Har fysik prov på torsdag och läxa tills imorgon i SO. Nästa onsdag har jag spanska prov -.- mycket prov nu. Sen veckan efter nästa vecka Matte prov. 

Gud så förvirrande allt blev nu! Men jag ska vara inne lite på youtube , facebook och andra bloggar sen ska jag spendera hela dagen till att plugga. Puss och hej .. leverpastej ;)


Joe jonas on GREAT HUMÖR :D

haha kolla den här videon den är så grym! Burnin' up har aldrig varit någon favorit men den här videon fick mig att love it more ! :) 0:40 när joe sjunger know - ow -ow , finaste tonen (a)


Godnatt

Japp ;) Kunde köpa skorna , ett par andra uggs alltså som jag bytte mot mina andra dåliga :) Bytte mot ett beige par jätte fina.

Har kollat lite på youtube och som sagt nu i lilla kändisvärlden verkar det som om att "nelena" is back on track så kolla på den här filmen ifall du nu undrar how it is between them ;)

Själv ska jag läsa fysik och spanska , sen ska jag sova :D GODNATT!






Skopunkten

Hej! ska dit nu med sara för att byta mina uggs, sen ska vi shoppa lite :) new things you know..

Lägger upp en video på Joe som är typ 30 sekunder lång :D men så jävla bra låt och hot pictures on him! GOODBYE!


Stay " Music Video "


Mer bilder


Agnes och Johanna

kommer hit om typ en halvtimma tror ja :) mindre till och med!  Jag har städat mitt rum, varenda jävla hörn till och med! Satt upp alla mina jonas tavlor och även twilight :) LOVE IT! Lägger upp tavelbilderna från mitt rum nu ;) byebye!


Twilight och min sötnos!


JONAS BROTHERS!


Min lilla systers konstverk och jag och min innebandy tavla :D


Dem här två sista bilderna är bilderna vid min säng :P

Några bilder från igår

Det kommer sjukt många fler :)




Party TIME :D

" I always know you were the best "

Ja som sagt, en mening ur låten jag ska lägga in här nedanför. Igår så hade vi en överraskningsfest för Agnes och det var jätte mysigt! Fast jag åt för mycket marängswisch och fick ont i magen så jag kunde inte vara med dem andra som dansade och hade kul :(

Idag ska jag vara med Johanna & Agnes, vi ska väl träffa Elin och ellen å några ikväll och göra något kul :) Dem sover antagligen över också hos mig. Så det blir kul. Aja ska ta något att äta nu ;) puss&hej !


En av mina favorit låtar av honom! Jag som vill vara hans "favorite girl"  :)
Haha men han skrev den till Taylor Swift ;)

Will never come back


Nick + Selena = <3 ?

Förlåt men måste bara säga det här haha han är fan tillsammans med Selena :) Det låter inte så stort men jo det är dem säkert. Han säger såhär när en som intervjuvade frågade honom om han och Selena dejtade : I think when it comes to that I try to keep it a bit to myself and keep it a bit private. We always try to find time to go out and hang out with people we enjoy spending time with and as far as that future of that relationship goes. I will keep that to myself  right now.'

Märks att dem är tillsammans dessutom. Såg ett klipp då Nick och Selena kom ut ifrån något ställe och tog kort med fans och hon stod kvar med ett fan och pratade medans Nick väntade då han tar tag i hennes hand och får henne typ att gå och sen åker därifrån! Haha no big deal men dem passar :D








Togs för några dagar sen :)


Togs för 1-2 år sen när dem då var tillsammans.

Sjukt

haha som sagt premunerar på Ke$ha på youtube och kolla vad hon har gjort ? hon är sjuk! hahahah ! Det är i slutet av filmen. Men nu säger jag godnatt så GODNATT!


Tjänare

Har sett spiderwick nu ;) Grym as usual! Love IT!

Ska nu plugga teknik och sen kolla på tv och sen såklart SOVA!

Ska lägga mig tidigt vill fan minst sova 9 timmar i natt :D Hehe! Så hejdå på er! GODNATT!


Saknar!

Jonas Brothers



Dem la upp den nyss! Hahahha! Nick är så söt! Han sjunger några låtar ( lady gaga, beyonce , kings of leon osv. ) Han säger att han skrivit dem själv ? ( DRIV ) ! Joe har rätt, Nick måste fått en smäll i huvudet :)

Spiderwick

Hahaha nörd som jag är så har jag laddat ner den och ska kolla på den nu. Har sett den förut men den är väldigt bra så jag ska se den igen ( Vi kollar på den i skolan och vi ska skriva frågor o sånt så bättre att jag kan för mycket än för lite :D )

Idag har jag itne gjort något speciellt förutom att ajg varit i skolan. Skit tråkigt. Imorgon har jag sovmorgon YES! Och senare träning som jag tror jag inte ska vara med på , måste plugga och känner mig fortfarande lite rasslig.

Lägger upp lite klipp på en kille som jag avgudar så himla söt!
Han är bara 3 år och kan inte uttala ord bra men spelar så jävla bra ukelele!










Kolla in sista i slutet! Galen ..

Random Bilder








Det står Grattis Ronya :D






Julia som fastnade där ute ( som ni ser sjunker trädet ner i mitten i vattnet :O )


hah ser lite äckligt ut men tyckte det var lite " ballt "


Grymma låtar :)


Your love is my drug - Ke$ha


Leighton Meester - Your love's a drug ( Refrängen bäst )

13 snart 30

hejhej! som vanligt dålig uppdatering men tänker att det inte är sån stor idé för jag har ändå inte så många läsare menmen har inte tänkt att sluta så jag fortsätter väl.  Har haft träning och har duschat och ätit nu. Just nu kollar jag på 13 snart 30, as grym film som är på kanal 3 nu. Idag åkte Agnes, jag och Nedt till stan för att köpa Nick Jonas & The Administration men den fanns inte ännu :( Lägger upp lite konstiga inlägg här efter så vi hörs! PUSS


RSS 2.0