" So its up to you and its up to me "

Hellöj! Igen..
Har så sjukt tråkigt just nu, men har iallafall sminkat mig och är redo att gå ut och handla hårfärg med Sara. Hon har inte kommit hit än men kommer väl så småningom. Ska färga hennes hår mörkare om ni undrar. HEJDÅ!



Godmorgon

Heheh okej inte , God eftermiddag menar jag!
Vaknade runt halv elva av att mamma väckte mig och sa att jag måste upp för att spela match. Men nejnej! Har ju såklart blivit ganska sjuk nu efter gårdagens snölekar. Sjuk en lördag !? förstår inte hur jag ska överleva. Aja.. Idag ska jag iallafall Färga saras hår och senare går vi väl ut ( om jag känner mig bättre som jag hoppas :D )


Frågade mamma idag ifall jag fick köpa Nicks album som kommer ut om 3 DAGAR!? Kan inte vänta, är så himla speedad just nu så aa ni förstår.. Därför lägger jag inte upp en av Nicks låtar idag utan en av Justins. ( Dålig bortförklaring ) Puss och hej!



Hahahahahahhahahah! Justin Bieber som en Avatar :D

Favorite Girl - Justin Bieber

Blev tvungen


Lyssna på den här tjejen som sjunger amerikas nationalsång, hon är bara 13 år och bara hör hur bra hon är :O

Vespers Goodbye

Kan inte vänta tills jag ska köpa albumet :) kanske inte gör det just den 2 februari. Har blivit förälskad i låten så grymt bra! ( lägger in den nedanför )

Juste.. JAG BÖRJAR BLI SJUK! Det är hemskt, kan knappt andas. Så jag tror inte jag ska spela match imorn men jag får se hur det blir :) men nu ska jag nog sova haha konstigt nog en fredag klockan halv tolv. Men är jätte trött faktiskt. GODNATT!



Vespers Goodbye - Nick Jonas and The Administration

Gjorde den typ nyss ;) älskar bilden!

Kulan

Ja så hette det där Anders ( våran lärare ) bodde.
Det var så jääääääävla kul! Vi hade typ 4 kamp och även några badade Isvak. Haha och alla brottningsmatcher vi hade dessutom. this day kommer jag komma ihåg :) ( bilder kommer senare )

Men nu till ikväll:

Har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske träffa några kompisar men inte helt säkert än men får väl se. Annars får jag ta en chillkväll hemma ( vilket är sjukt tråkigt ). Menmen.. så blire. Ska ta något att käka nu har bara ätit en macka idag. Pöss och häj


Haha en random video jag hittade på Youtube.

Godnatt

Ska sova nu , blev lite sent idag. Men vi hörs antagligen imorgon :) puss och hej " Goodnight and Goodbye "


Goodnight and Goodbye - Jonas Brothers
Låten om Miley Cyrus.

Avatar

Förlåt för dålig uppdatering. Har pluggat som fan och idag har jag sett avatar så har inte kunnat skrivit.  AVATAR VAR BLAND DET GRYMMASTE JAG SETT. Även kanske bättre än Twilight, iaf just nu.

Imorgon ska vi bort med klassen till våran lärares hem och bada isvak, basta, snörugby, snowracer tävling osv. Så det blir väl kul. Hellre det än skolan (a)

Lägger in några bilder från Avatar, om du inte sett den SE DEN FÖR FAN!






Tänk er att se det här i 3D ? förlåt att jag är sånhär nu men är fan besatt..

Bakat

Hejhej!
Idag har jag bakat en tårta med Alice, Nedt och Lina.  Vi gjorde den till Våran lärare som fyller år imorgon ( från hela klassen ) så han kommer bli jätte förvånad :D haha!

Säger bara OMG vi har prov om två dagar ( har pluggat lite och ska typ vara uppe sent och plugga idag ) så jag hoppas att jag klarar det iaf ett G..

Nu äter jag och efter det ska jag plugga. Skriver ett godnatt inlägg senare. Puss



Finaste bilden jag tog under Jonas Konserten . ( Har redigerat den lite :D )

Godnatt

Träningen gick GREAT och var kul. Har inte pluggat än och ska rååååååå plugga imorgon, det ska jag verkligen. Nu har jag suttit och drogat Nicks nya låtar och nu är det dags för sängs. Så vi hörs antagligen inte imorgon för jag ska som sagt plugga men ska försöka hinna skriva ett godnatt inlägg iallafall.



Godnatt på er :) ( lilla jag som liten :$ )

"Stay" är om Miley

" Joe said that Nick wrote Stay about his big first love, he really misses her and minutes before the show he received a message ''I'm not exactly in the country but have faith and be strong'', this was the big reason for him being on stage, they still love each other, but he sees her as a girlfriend and she sees him as a great friend. "


Jag tror att det är det, och det ser ut som att det är så just nu..

Bilder

Haha det kommer några inlägg när jag inte har något att skriva då det bara kommer lite gamla / nya bilder. Så det får ni nöja er med!









Hahah inte så många men det får ni nöja er med

Träning

Hejhej! Skrev inget igår ( förlåt ) hade lite fullt upp så jag kan berätta vad jag gjorde igår :D

Igår: Då var jag med Sara och vi träffade först Albin, Starke och deras kompis sammy. Vi gjorde inget speciellt. Sen drog vi och träffade Marco och Ulf. hahaha det var så kul, Marco fastnade under en dörr (låter sjukt) och vi garvade så mycket så att ja det går inte att förklara. Efter det kom Pontus och vi drog till någon port och värmde oss och så tappade pontus saras mobil batteri ner till källaren ( som min mamma hämtade idag :D ) Det var de vi gjorde igår.

Idag: Har jag inte gjort ett skit, varit hemma och tagit det lugnt. Inte pluggat ett piss som verkligen behövs! Kommer inte klara provet det är de jag har att säga. Snart ska jag dra på träning och efter det ska jag försöka plugga. Så vi hörs efter träningen.


Jag just nu

Lägger in min Favorit låt med NJ&TA


Nick Jonas and The Administration - State Of Emergency den äger!

2 matcher + Igår Kväll

tjenare! Idag hade vi två matcher och vann båda :) fast första matchen vi körde var den sämsta vi kört typ någonsin men vi vann iallafall.

Igår:
Så var vi hemma hos Nedt, vi var runt 15 pers där hemma hos honom och hade jätte kul så den kvällen var ju lyckad. När vi kom hem och var i hornstull så träffade vi GUSTAV SKARSGÅRD! Sara och jag började flippa och jag typ peta på hans jacka minst 5 gånger ( hahah skit coolt .. )

Efter det så träffade vi Ivan och Telia sebbe ( han i telia reklamerna ) och vi snackade och var med dem ett litet tag sen drog vi hem.

Aja, Ikväll ska Sara och jag ut så vi hörs imorn. Puss och hej leverpastej!





Dem här låtarna spelades typ hela tiden igår :D

Sängdags

Ska lägga mig nu, ska bara borsta tänderna och sen lägga mig ner och läsa lite historia :) ( trååååååkigt ) Vi får se om jag skriver imorgon för som sagt så kommer Sara, hennes mamma och hennes lillasyster hit på middag och vi ska snacka om Grekland ( Vi ska dit i MAJ :D ) Efter det ska vi hem till Nedt med några andra från klassen.

Godnatt <3


Bästa låten just nu! Man blir besatt efter typ 5 gånger :)

Pics - Old And New


Jonas Konserten i vintras :) Galet mycket folk , men som sagt det här är inte alla :O


Sara och hennes lilla syster ! JAG DÖR!





















Orkar inte mer nu! hehe..

Hahaha sjukt kul!






Plugg

Tjääääääänare!
Har pluggat typ hela kvällen. Skrivit ner amerikanska revolutionen och läst igenom, skrivit lite på fysik läxan och läst sidorna osv. Så jag känner mig ganska utmattad just nu. Juste, min mobil är paj så har en ful samsung nu :P hehe! Men jag lägger upp lite bilder, filmer och sen bar det av till sängs. puss och häjj.


Saknar <3

Han gråter nästan varje uppträdande med låten STAY


Olyckligt kär ..

Sjukt cooooolt!


Originalet


Remaken ( Inte samma personer utan typ " fans " )

Helt otroligt! Det är så lika båda filmerna, förutom personerna och vissa saker men verkligen sjukt bra gjort.


Godnatt

Skriver bara godnatt inlägg nu för tiden. Har så mycket nu ( plugg , träning , kompisar , matcher osv ) så förlåt verkligen. Men det är bara att acceptera :D så vi hörs imorn tror ja .. puss och hej <3


GODNATT


Nick Jonas - Give Love A Try
Dör för den här killens cover på den låten ! :)


2 veckor kvar , kan inte vänta!


Mileys " hemliga " tvilling

Förlåt för dålig uppdatering idag och igår. Har sovit typ hela dagen idag och pluggat. Är jätte trött nu så jag ska ta och lägga mig. Men först lägger jag upp ett klipp på en tjej som är väldigt lik miley, både lite på rösten och framförallt håret. Hehe ni tycker säkert inte att det är så likt men jag ryser när jag hör henne. Så here it comes. Godnatt :)


Godnatt

Ska sova nu, godnatt på er :)


Mer begåvad person finns inte - Nick Jonas

hejhej!
Jaha , som sagt! Dagen började med profil och senare har det bara rullat på. Ganska kul dag idag.  Kom sen hem och satt med min mag vibrator grej :D Haha det gör lite ont men men! Nu lyssnar jag på Nick Jonas - Stay. Har precis tagit en liten gråt paus från hans grymaste uppträdande någonsin, lite för mycket kanske men så sjukt grymt iallafall! Så lägger upp den.

Har snart träning men ska plugga lite först. Så vi hörs senare. Pöss
Här är uppträdandet jag snackade om:/


Godnatt

Tjeeeeenare!
Har färgat Jaqes hår nu och det blev jätte fint. Fast jätte mycket hårfärg fastnade på hennes rygg och i hennes panna så det tog evigheter att ta bort. Men nu är det mesta borta. Har på mig en sån där magvibrator som inte är så jätte skön men är ganska van nu. Den gör typ magen plattare :D till grekland ofc. Men nu ska jag dra , Godnatt!


Finare finns inte

Blåtira

hejhej!
Igår var jag med några kompisar hemma hos alice, det var jätte kul tills jag gick in i hennes bokhylla :( Har fått värsta blåtiran nu:/ ont gör det också! Iallafall, vi gick sen hem till sara och sov där.

Idag har vi bara chillat, kollat på MTV typ hela tiden och ätit o så. Åkte sen hem och ska snart färga Jaquelines hår ;) Så vi hörs seeenare! Puss och hej leverpastej!


Mitt "fina" öga :D

Godmorgon

hejhej!
Förlåt att jag inte skrev någonting igår, hade lite fullt upp.
Igår var jag med Julia och vi var med Sebbe och Nedt. Men innan det så tonade Ellen hennes hår och jag var med dem andra medans. Det blev skit snyggt ( På Julia ).

Efter det drog vi hem och hyrde en skräck ( äntligen någon som vill se det med mig ) så det var en lättnad. Sjukt bra film. Efter det så var vi inne på en sajt och chattade lite LIVE med folk vilket var väldigt kul.

Nu ska jag snart ta en dusch och sen senare ikväll ska jag typ träffa väldigt många ifrån klassen så vi hörs kanske lite senare eller imorgon. Puss



Sjuuuuuuuukt snyggt :D

Paranormal Activity

Ja som sagt, såg den med Julia. Inte så läskig i början men senare så blir man mer och mer inne i deras hemska liv som jag just nu också lever iÄr typ i chocktillstånd.. Jag var alltid den som trodde på andar, fenomener och sånt och nu efter den här filmen har all den jävla skit kommit tillbaka. Skulle nyss på Toa, men vågade inte! Så jävla rädd är jag just nu.

Så nu måste jag varva ner och läsa historia och bara ta det lugnt helt enkelt. Inge mer data för mig! Så GODNATT PÅ ER.


Aldrig mer, aldrig!


Hola Amigos!

tjenare :) Ska vara inne ett litet tag sen ska jag plugga hela kvällen. Ska som sagt inte träna idag för jag måste plugga som fan och även känner jag mig inte helt frisk.

Hur som helst, Nu sitter jag här framför datan som vanligt och chillar. Innan jag börjar plugga kanske jag ser en film eller tar en powernap. Hörs senare! Pözz




Längtar som bara den!

Har läst typ hela boken på en hemsida och den är så jäkla bra. Sorglig som fan dessutom , och väldigt många kollar ner på filmen för att Miley Cyrus är med, gör inte det! Kolla här nere och inse hur jävla bra den här filmen ääääär! Den kommer ut i vår.


Dobrou noc :)

Dobrou noc = Godnatt på tjeckiska :D

hehe ja rubriken säger allt, ska sova nu så vi hörs imorgon :) <3 GODNATT!




Olika Bilder - Gamla & Nya


Kääääääära klass :D









Cool va :) ? tagen av moi


Den håller på dö :(











Nästan bara alla på mig själv men men:) haha!

Tjenare

hola!
Har pluggat lite Historia , TV , ätit och gjort lite annat :) Sorry att jag inte uppdaterar så mycket längre, gör det mest på kvällen. Har lite mycket just nu så bli inte förvånad ifall jag inte uppdaterar alls. Men jag ska slänga upp några filmer, bilder osv sen går jag och lägger mig :) puss och kram!



David Archuleta - Angels ( Robbie Williams  gamla verision, grym cover! )

Kiwi

tjääääänare ! Har typ gjort klart engelska grejen och ska snart duscha :) Sitter och äter kiwi just nu och tog lite bilder. hehe typiskt mej. Men iaf, lägger upp some pictures and sen good .. bye!


:D

Nick Jonas Gråter :'(

Den här låten är om Miley, det är nästan helt säkert. Efter den här videon kan man inte förstå att han skrev låten på en jävla dag ? det är seriöst helt jävla otroligt.. Jag grät när jag såg den här, efter allt Miley Cyrus gjort mot honom och deras förhållande så förstår jag varför han grät när han sjöng den här låten. Liam kan dra åt HELVETE! Det ska vara Nick och Miley, ingen annan :/


Nu ska det pluggas!!!

tjenare :) måste skynda lite nu, kom på att jag har läxa tills imorgon och prov om typ två veckor så jag måste plugag nu! Så jag skriver väl lite senare. Kram


Hahaha en random bild på mig som jag tog för 2 sek sen:D

Dålig Uppdatering - Godnatt

Dålig uppdatering , förlåt.
Hejhej iallafall!

Igår
var jag i liljeholmshallen med Mia och Johanna, Pontus kom lite senare. Vi kollade på my team , som spelade och vi förlorade båda matcherna :(  Sen på kvällen var jag med Evelin, Pontus, Mia och Johanna.

Idag har jag inte gjort så mycket. Gått på någon " kurs " med laget om hur vi ska äta och så för att nå våra mål  ( alltså landslaget :D ) så det var helt okej. Senare åkte Jag , Hanna , Maj och Agnes hem. Jag och agnes drog hem till henne och inte gjorde så mycket. Och nu är jag hemma och ska sova snart så vi hörs antagligen imorgon. GODNATT







Dem här bilderna tog jag i somras :D Coola va ? eller så var det förra sommaren, kommer inte ihåg ..

Godnatt

Godnatt på er! Ska vara uppe ett tag till och snacka med några tjeckier och tuva :) GODNATT !


Dör för bilden! BLI TILLSAMMANS FÖR FAN!


Nick Jonas FAIL HAHAHA!


Förlåt men ser ni inte hur han failar ? hahahaha hans min jag dör av garv!

I Gotta Feelin'


Grymt bra gjort , eller hur ?



Snacka om gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt!


I won't apologize for who I am


Film

Tjenare!

Sitter och äter lite godis och kollar på film. Tro det eller ej men jag kollar på en Disney film som går på tv nu. haha! Har aldrig sett den förut och tänkte va fan jag har tid. Den heter Magic On Waverly Place The Movie. Måste fortsätta kolla nu, byebye!


Sjuk

hejhej! förlåt att jag inte har skrivit något idag , men har varit så sjuuuuuukt trött och jag hatar att vara sjuk. Fast jag fick sova ut som verkligen behövdes.

Typ hela dagen idag har jag kollat lite på tv inte ätit så mycket och varit inne på datorn och chattat med Tjeckier från gothia :) så jävla kul. Aja nu måste jag äta lite och sen typ vila lite. puss och hej


Hahah jag höll på garva ihjäl , dem använde google translate och det blev Vittnen är sexiga fast sen sa dem att dem menade Svenskar är sexiga :D


Här skrev jag typ : Tjeckiska är jätte komplicerat eller hur amanda och tuva ? :P
Vi tog en liten diskussion med dem ( via kommentarer )

JAG DÖR JAG DÖR!






Godnatt

Godnatt :) kollar på glee nu och äter marie kex muuuuums! Låten nedanför spelas just nu på Glee, sjukt bra :) Men vi hörs imorgon, och på lördag ska jag och agnes se AVATAR! Längtar. Hoppas jag frisknar till tills imorn, annars så stannar jag hemma :/ Godnatt och hej leverpastej!


Coffee coler , mums :)



Fler bilder - Gothia





SEGER

Yes , rubriken säger allt ! Vi vann och fick hem en pokal. Vi är så sjukt överlyckliga verkligen, även fast det var B-Slutspel som alla påpekar hela tiden så bryr vi oss inte, vi vann iallafall :D hehe! Lägger in lite bilder från Gothia och lovar att fler kommer komma.

Men nu till idag:
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag har kollat på en film och läst lite historia. Jag börjar bli sjuk, RIKTIGT SJUK. Halsen bränner och är svullen, har i princip ont i huvudet hela tiden och näsan är inget att tala om :( menmen!
Så därför måste jag nog sluta skriva nu, ska vara inne ett litet tag till och sen chilla och kolla på film. Puss


Här sov vi.


LAAAAAGET!


Söt liten tjeck som heter Pitler :P


Fler små Tjeckier


Pokalen :D









Det var allt jag hade :) Resten kommer senare .


GOTHIA!

hejhej! Allt är packat och klart :) åker om typ en timma här hem ifrån, wie.
Ska äta lite nu och sen så måste jag bara checka så att allt är med o så..
Hörs på torsdag med maassor av bilder :) puss och hej!



Gjorde videon igår :) hehe ni måste lyssna på texten för att fatta bilderna ..

Fly on the wall


Måste bara påpeka att alla ni Miley Cyrus hatare , jag förstår inte varför ni inte kan gilla henne.
Förlåt men hon är så begåvad och har verkligen talang. kolla bara på det här klippet
Erkänn att det är jääääävligt bra för att vara LIVE ?


Falling Down

tjenare ;) eller rättare sagt GOD KVÄLL.

Åh gud vad tråkigt jag haft idag! Det enda roliga var att jag packade ;) hehe.. sen åt jag och min familj en mysig middag tillsammans och sen drog jag till datan, såklart.

"Smile for the camera
everybody's looking at you
Smile for the camera
they're all about to trash you"


haha låten som varit på mitt huvud hela dagen , lägger in den här nedanför sen. 

Ja , imorn som jag sagt ett antal gånger åker jag till Gothia Cup och fy fan vad kul det kommer bli! Kan inte vänta. Så jag ska nog gå lägga mig snart så att Laget och Jag åker snart. hehe Puss och hej. GODNATT menar jag.



Söta jag som liten :)


Falling Down - Selena Gomez

 


Kevin Jonas gråter


Såg ni hans ansikte i slutet ? seriöst har aldrig sett någon lyckligare person av att se sin blivande fru.. <3


Bilder från nyår






CR2

hejhej :) idag är det första januari 2010 :D Grattis Amanda.

Idag ska jag bara packa allt för imorgon åker jag som sagt till Götebort ( Gothia Cup Innebandy ) så det blir najs. Igår kväll var det inget speciellt, var med matilda och sara. Gick inte upp imorse förns vid 2 tiden, somnade sjukt sent igår, även sara. Men jag lägger upp ett klipp på Camp Rock 2 som kommer ut i sommar, kan inte vänta! <3


RSS 2.0